dilluns, 15 de juliol del 2013


Trobada a Castellterçol


El passat 13 de Juliol una 30 de geganters acompanyats de la nostra estimada Família Boja i els Arrítmics, músics que ens acompanyen en les trobades, ens desplaçàvem a la Vila de Castellterçol, per participar al 50é Aniversari del seus Gegants.

Després de carregar la nostra família Boja, iniciàvem el viatge cap a Castellterçol.

El programa d’actes era:

18h Plantada. 
18:30h Cercavila per els carrers de la vila. 
20:30h Arribada a la plaça de la Vila, ballets de les colles participants, la Mulassa de Falset, gegants i grallers de Montblanc, Colla Gegantera del Carnaval de Solsona i els amfitrions de la festa, els geganters de Castellterçol, seguit del sopar geganter.

Tot i que el temps ens va acompanyar en tot moment, no podíem deixar de mirar al cel i veure que el temps canviava per moments, el nostre dubte sempre era, ens mullarem?  Però no, el temps va ser favorable i ens va aguantar fins a la nostra marxa del poble. La cercavila va ser tot un gran recorregut per carrers i places de la vila, després de dues hores de cercavila arribàrem a la plaça de la Vila per realitzar cada colla el seu ballet, on la nostra família ballava el ball de Gegants al so dels Arrítmics.
Per acabar la vetllada es realitzar un ball conjunt on els grallers van interpretar Gener, Febrer i passi-ho be, tradicional ballada de totes les trobades, i ja per finalitzar des de l’organització van demanar als nostres músics si podien interpretar el Bufi, per acabar la vetllada i donar pas a desmuntar gegants i passar al sopar geganter. 


I ara només esperar una setmaneta mes i realitzar la penúltima sortida de l’any, el dia 27 visitarem la Vila de Moià. Salut i Gegants!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.