dimecres, 17 de juliol del 2013

Trobada a Sant Climent del Llobregat



El passat 15 de Juny 20 geganters acompanyats de la nostra estimada Família Boja, ens desplaçàvem a la Vila de Sant Climent de Llobregat, per participar al 20é Aniversari del seus Gegants i V mostra de grups folklòrics.

Després del viatge, una mica complicat sobretot per el xofer del camió dels gegants, sobre les 17h arribàvem al nostre destí on estàvem disposats a passar una tarda de dissabte diferent.

El programa d’actes era:
17h Plantada. 
18h Mostra de músiques. 
18:45h Cercavila per els carrers de la vila. 
20h Arribada a la plaça de la Vila, balls de protocol. 
21h Sopar popular. 
22:30h Espectacle “El cicle festiu de l’any”, dedicat a l’insigne folklorista Joan Amades i a la seva obra capçal, el Costumari Català. Iniciant el 24 de desembre amb la missa del Gall i els ressopó desprès de missa, passant per la nit de reis, sant Antoni i les seves tradicions,  celebració del Carnaval, els dies de Corpus, la nit de Sant Joan, entre altres i tot això representat per les diferents colles de gegants, bestiari, grups dansaires i colles castelleres. Entre tots érem una 30 d’entitats. Un gran espectacle digne de veure.

Un cop finalitzat tots el actes, es realitzava una cercavila nocturna amb els gegants de Sant Climent, acompanyats per una xaranga. Seguida de un concert. Em de dir que nosaltres no vam ser partícips d’aquesta fita , ja que era una mica tard i ja estàvem cansats. I encara teníem un gran trajecte per tornar cap a casa. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.