dilluns, 18 de febrer del 2019

El Carnaval Solsoní present a les festes de Santa Eulàlia de Barcelona

Els Gegants Bojos i els Gegants Vells del Carnaval triomfen a la rambla barcelonina
En motiu de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona els Gegants Bojos i els Gegants Vells del nostre carnaval van participar a l’exposició “Gegants de Corpus vs. Gegants de Carnaval” al Palau de la Virreina de la capital catalana juntament amb els gegants d’Igualada, els de Montblanc i els de Castelló de la Plana així com també amb els amfitrions, els Gegants de la Casa Caritat de Corpus i del Carnaval, que enguany celebren 160 i 100 anys respectivament. Durant una setmana els barcelonins i públic en general van poder gaudir dels vuit elements del carnaval solsoní en una sortida sense precedents.
Per cloure l’estada per terres barcelonines el passat dia 10 de febrer a la tarda es va celebrar una cercavila per la Rambla, Carrer Ferran i amb parada a la Plaça Sant Jaume on es van fer els ballets i tot seguit es va tornar pel mateix recorregut al Palau de la Virreina on es va oferir un refrigeri per als geganters i músics. No cal dir que els Gegants Bojos van ser el centre d’atenció de la festa en tot moment.     
Volem donar les gràcies a tots els geganters, la Trinxaranga i tots els solsonins que van desplaçar-se al centre de Barcelona per acompanyar-nos en aquella jornada festiva.
Ara aparquem les sortides i ens endinsem de ple amb el nostre Carnaval!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.