dilluns, 20 d’abril del 2015

XXXIV Trobada de Gegants a Navàs.


El passat dissabte la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona, estrenava temporada de sortides. Una 40 de geganters i els Pai-Pai Band, acompanyaven a la família Boja
.
Els actes per passar el dia van ser 16h, plantada de gegants a la plaça de l’Ajuntament,  17h cercavila per els carrers de la Vila, 18:30h ballada de les Colles, a la plaça de l’Ajuntament i 20:30 sopar geganter. Les Colles participants eren: l’ Ametlla de Merola, Balsareny, Campdevànol, Carnaval de Solsona, Espinalbet, Gironella, Puig-reig, Sant Feliu Sasserra, Sant Pere de Vilamajor, Vic- Carrer de la Riera i Navàs.

A les 15h sortíem de Solsona, una mica nerviosos, ja que era la primera sortida de la temporada, ansiosos per arribar al nostre destí per disfrutar i fer gaudir la gent de la nostra estimada família Boja, en arribar es van muntar els gegants a la plaça de l’Ajuntament , on grans i petits van aprofitar per fer-se fotografies amb ells. Als volts de les 17h iniciàvem la cercavila amb la Pai-Pai Band i al so del Buffi, per als carrers de Navàs. Desprès de quasibè dues hores de cercavila tornabem a la plaça per realitzar cadascú el seu ballet i així embadalir a xics i grans, un cop acabat entrega de records i sopar geganter amenitzat amb els 7 vetes. I per celebrar el fi de festa, a la sala Cercle’s concert amb amb The Resistance i PD Genís de Masadella.

Per els volts de la 1 de la matinada, arribàvem a casa descarregàvem els Gegants hi ha esperar al 25 d’abril per anar a Vilafranca del Penedès.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.