dimecres, 29 d’abril del 2015

Vilafranca del Penedès


  
El passat 25 d’abril en  motiu de la 22é dia de la Gralla i VI trobada d’escoles de música tradicional del Penedès, vam assistir com a Colla invitada, per acompanyar-los en una tarda fantàstica per la Vila.
Una 30a de geganters i la família Boja del Carnaval de Solsona, ens disposàvem a carregar els gegants al camió i recórrer uns kilòmetres per fer mes gran la festa. Als voltants de quarts de 5 arribàvem a la vila, descarregàvem i muntàvem els gegants per fer la plantada a la Rambla Sant Francesc, allí esperàvem als músics banda municipal de Vilafranca del Penedès i banda municipal de Berga. En un total de 70 músics per acompanyar al gegants Bojos per la vila al ritme del Bufi, Cercavila, Aligot, Turcs i Cavallets, el Patumaire, entre altres.




Iniciàvem la cercavila sobre les 18h, per la vila recorrent per els carrers mes cèntrics, replets de gent per gaudir de la música i els bojos ballant. Desprès de casi bé 3h de cercavila tornàvem al punt inicial per acabar. En veure que la gent no en tenia prou, mentre esperàvem, per desmuntar i anar a sopar, no se’ns va acudir res mes que posar el CD al camió i del·laïta a petits i grans amb el ball de gegants i ja si donar per acabada la vetllada, desmuntar i anar a sopar al local dels Castellers de Vilafranca del Penedès. 






Recordar-vos que la pròxima sortida serà els dies 16 i 17 de Maig per assistir a Tàrrega a la nit del Tararot i trobada de gegants. Si voleu venir ja sabeu comuniqueu-ho al correu de la Colla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.