dimarts, 5 d’agost del 2014

Visita a Berga 2 d'agost


El passat 2 d’agost la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona, els Arrítmics i la nostra estimada família Boja, visitàvem la ciutat Berga en motiu de la Festa Major del carrer major.

Tot i quan vam sortir de Solsona el temps no ens  acompanyava, per la pluja que queia els geganters teníem l’esperança de poder disfrutar de la gent de Berga i ells disfrutessin de la companyia dels nostres Bojos. Tot i que quan varem arribar plovia, no varem perdre mai l’esperança de poder ballar per els carrers de la ciutat. Ens van deixar muntar els gegants dins l’església de Sant Joan, allí romandríem una hora on petits i grans no dubtaven en anar a saludar la família, en veure que va deixar de ploure es va decidir sortir i fer una mica de xerinola per els carrers.


Varem recórrer el carrer major fins arribar a la plaça Sant Pere, un cop allí es va realitzar el ball de Gegants i un petit descans per als geganters i músics, però el mal temps en jugava una altra mala passada es va tornar a posar a ploure, ens varem refugiar sota el balcó de l’Ajuntament i vam esperar una estoneta mes, quan va parar de ploure vam tornar a iniciar la cercavila, seguits per la mainada i no tant mainada. Desprès de gairebé dues hores i mitja, es va donar per acabada la cercavila.




Es van desmuntar els gegants i la família Cortina – Farràs, ens esperava a casa seva on ens oferien el sopar, des de aquí agrair la seva gesta, per què alimentar a 40 geganters, desprès de la cercavila te mèrit!!!! Moltes gràcies a tots els Berguedans per la seva acollida va ser com estar a casa!!! I especialment als músics que ens acompanyen a les sortides!!!






Geganters us esperem a la propera sortida el pròxim 16 d’Agost a Falset, serà una sortida nocturna, per mes informació a solsona2003@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.