dimarts, 19 d’agost del 2014

16 d’Agost, Corre Mulassa a Falset.


El passat dissabte la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona, acompanyats per la Família Boja, visitaven la població de Falset, en motiu de la seva Festa Major.

Es tractava d’una sortida nocturna, l’aventura comença a les 5 de la arda carregant els gegants, un cop repartits en els cotxes iniciàvem el viatge cap a Falset. En arribar allí és van muntar els gegants i els organitzadors en havien preparat el sopar.







Desprès de sopar varem aprofitar per fer una vista al poble, tot esperant  l’inicií de festa, que consistia en 23:30h corre foc per els carrers, 00:30h corre mulassa seguidament cercavila fins a les piscines, 2:00h Concert Strombers i Cat rock.





Un cop finalitzat el corre foc iniciàvem el corre mulassa amb una presentació de la Mulassa de Falset, on realitzaren el seu ballet en acabar ens tocava a nosaltres animar la festa i no va ser menys que amb un Bufi per entrar a la plaça on érem la sorpresa de la nit, per continuar amb un ball de gegants, no vam defraudar, així ens ho van fer saber petits i grans que eren a la plaça on ens felicitaven! 






Tot seguit cercavila per el poble, acompanyats de l’orquestra Arrítmics, fins arribar a les piscines, donaven per acabada la cercavila, tot desmuntant els gegants i continuant la festa amb els concerts, fins les 7 del mati!!!!!

Desprès de la festa i per recuperar forces varem anar a esmorzar i alguns a descansar una estona, ja que havíem decidit arribar-nos fins a Salou per fer una visita a la platja! Desprès de un bany, prendre el sol i seguit d’un bon dinar, seguíem fins  tornar cap a casa. Descarregar gegants i a recuperar força fins a la pròxima 24 d’Agost a Poboleda, tots aquells que vulgueu venir ja sabeu, envieu un correu a solsona2003@homail.com i sol·liciteu informació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.