dilluns, 14 de juliol del 2014



XXI Trobada de Gegants a Sant Vicenç de Castellet.

El passat 13 de Juliol, la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona, participava en la XXI Trobada de Gegants, acompanyats per els 4 bojos i el Arritmics, petita orquestra formada per membres de l'escola de música de Sant Joan de Vilatorrada i alguns membres de la Colla Gegantera.

Tot començava dissabte a les 20h, carregant la família Boja al camió i esperant que arribessin les 8h del matí per traslladar-nos a Sant Vicenç de Castellet.

Allí ens esperaven amb els braços oberts, un cop muntats els gegants, tocava agafar forces per realitzar la cercavila.


 
Un cop ben esmorzats, plantada a la plaça Onze de Setembre. Acompanyats de les següents colles:

Aiguafreda, Argelers de la Merenda (França), Callús, Capgrossos de Capellades, Carnaval de Solsona, Lavern, Matadepera, Masquefa, Sabadell, Sant Guim de Freixenet, Sant Julià de Vilatorta, Subirats- Can Batista La Vall de Sitges, Colla de Tabalers (BATOKA-BE), Gegants del Niu, Sant Vicenç de Castellet.

Iniciàvem la cercavila a les 11:30h, per els carrers i places de la vila. Acabant a la plaça de l'Ajuntament i cada colla realitzant el seu ball.

Per acabar entrega de records i ballada final conjunta. Un cop desmuntats els gegants i per sorpresa de tots els participats ens esperaven al lloc on desmuntàvem un refrigeri, on va ser molt agraït desprès de les temperatures que ens van acompanyar durant la cercavila.

 


 

 


 
Us recordem que la pròxima sortida serà el 2 d'Agost a Berga.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.